БОЛКА...
14.12.2009
Чета в очите болката
и в сълзи се оглеждам.
Наоколо ми тъмнина и няма прошка.
Ах, защо съдбата е така жестока
и ние няма как да бъдем други,
а щастието ежедневно губим?
Но ето... идва, не... отива си, уви -
съдба ли е... а може би, проклятие...
Човешката душа убива със сълзи...
Тя... БОЛКАТА.
By Lap3nc37oo
© Поля Todos los derechos reservados