15.12.2009 г., 23:21 ч.

Болка... 

  Поезия » Бели стихове
425 0 0

БОЛКА...

14.12.2009

 

Чета в очите болката

и в сълзи се оглеждам.

Наоколо ми тъмнина и няма прошка.

Ах, защо съдбата е така жестока

и ние няма как да бъдем други,

а щастието ежедневно губим?

Но ето... идва, не... отива си, уви -

съдба ли е... а може би, проклятие...

Човешката душа убива със сълзи...

Тя... БОЛКАТА.

By Lap3nc37oo

© Поля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??