Хората по улиците умират
внезапно и сърцата им спират!
Живот непонусим ние живеем,
дори да се опитваме да го преживем!
Сърца в кръв пролети,
спират за секунда ебати.
Живота в теб загива,
съдбата ти се присмива!
Ножа рана голяма пробива
към душата ти страхлива.
Пролива се кръв гореща
Смърта пристъпва със стъпка тежка!
Мрак очите ти покрива
вслушай се защото всичко в теб умира.
Пронизан от нея ти отиват си всички мечти,
болката голяма е знам
но трябва да пробия пътя си сам!
© Дани Филт Todos los derechos reservados