Обичам те!
А твоята любов е измама.
Обичам те!
Без теб и моята любов я няма.
Лъгах се!
Че теб ще променя.
Лъгах се!
Че твоето сърце ще покоря.
Загубих се!
В моята мечта голяма.
Загубих се!
И път назад вече няма.
Обичам те!
Въпреки че твоят поглед върху мен не пада.
Обичам те!
И не знам до кога сърцето ми ще страда.
© Наталия Благоева Todos los derechos reservados