6.03.2015 г., 21:30 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
417 0 0

Обичам те! 

А твоята любов е измама. 

Обичам те! 

Без теб и моята любов я няма. 

 

Лъгах се! 

Че теб ще променя. 

Лъгах се! 

Че твоето сърце ще покоря. 

 

Загубих се! 

В моята мечта голяма. 

Загубих се!

И път назад вече няма. 

 

Обичам те! 

Въпреки  че твоят поглед върху мен не пада. 

Обичам те! 

И не знам до кога сърцето ми ще страда. 

© Наталия Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??