30 oct 2006, 13:51

БОЛКА 

  Poesía
649 0 2
Б-оли, и скръбта във мен напира,
О-тново със цялата си власт и сила
Л-юбовта със всеки ден умира,
К-огато не усещам дори закрила
А-дски трудно е да живея и да копнея....

© Емил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??