30 окт. 2006 г., 13:51

БОЛКА 

  Поэзия
648 0 2
Б-оли, и скръбта във мен напира,
О-тново със цялата си власт и сила
Л-юбовта със всеки ден умира,
К-огато не усещам дори закрила
А-дски трудно е да живея и да копнея....

© Емил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??