21 feb 2009, 18:09

Болка 

  Poesía » De amor
658 0 1
Поглеждайки всяка нощ към звездите,
аз виждах нейното кръвясало тяло!
Поглеждайки в моите студени ръце,
аз виждах само самотата и болката!

Заспивайки, уморен от поредното пиянство,
аз заспивах облян от безброй много сълзи!
И когато се пробуждах пак уморен,
аз виждах само моите кръвясали очи!

Тази болка ме обсипва всеки миг,
в който тя е далече от моето сърце!
Тази болка е моята зла присъда,
затова защото се подиграх на любовта!

© Пацо Танчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Тъжна констатация!!!Може би все още не е прекалено късно да поправиш нещата!!!Но най-напред промени себе си!!!Никога не е късно!!!И тогава любовта ще се върне!!!Стига ти сам да поискаш!!!
Propuestas
: ??:??