29 oct 2005, 9:37

Болка ли е любовта 

  Poesía
889 0 3
             Дали наистина си влюбен
             щом усещаш че, душата те боли.
             Дали наистина обичаш
             щом чувстваш, че сърцето ти кърви.

             Когато от обида сълзите текът,
             когато те отблъскват със мълчание,
             когато стъпките зад ъгъла отекват,
             когато виждаш, че оставаш сам -
             дали наистина обичаш?

             От любов не трябва да боли.
             Не позволявай от любов
                       да се стичат сълзи.

© Димитрина Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • От любов..боли,когато не е истинска.Стихото е хубаво!
  • Напълно вярно! Мился че от всичко наи-много любовта се бърка с навика, което е ужасно! 6 от мен
  • Много си права мила,когато се стичат сълзи любовта вече не е сащата...
Propuestas
: ??:??