Oct 29, 2005, 9:37 AM

Болка ли е любовта 

  Poetry
884 0 3
             Дали наистина си влюбен
             щом усещаш че, душата те боли.
             Дали наистина обичаш
             щом чувстваш, че сърцето ти кърви.

             Когато от обида сълзите текът,
             когато те отблъскват със мълчание,
             когато стъпките зад ъгъла отекват,
             когато виждаш, че оставаш сам -
             дали наистина обичаш?

             От любов не трябва да боли.
             Не позволявай от любов
                       да се стичат сълзи.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • От любов..боли,когато не е истинска.Стихото е хубаво!
  • Напълно вярно! Мился че от всичко наи-много любовта се бърка с навика, което е ужасно! 6 от мен
  • Много си права мила,когато се стичат сълзи любовта вече не е сащата...
Random works
: ??:??