10 mar 2017, 22:36

БОЛКА ОТ ЛЮБОВ 

  Poesía » Otra
499 1 2

Проникнаха стрели стремглави.
Сърцето ми във миг се вцепени.
И в малки дози от отрова обладано,
то в своята безумност се всели.

Когато се събудих проумях,
че е било от слънчевия дъжд.
Душата си спасих, но не успях
аз болката първична да преглътна.


 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Веси!
    Трогна ме!
    Хубав ден!
  • Това определено ми хареса! Тъжно, но искрено и истинско! Поздрави!
Propuestas
: ??:??