29 mar 2008, 9:43

Болка от сбогуване 

  Poesía
625 0 22

В тъмното разменят се на хаос

погледи от думите на тръгване.

Проблясват с остриета шпаги

от целувките на спомени

и чакат дългото сбогуване.

В очите неми сме стаили

сълзи от обида неизплакани.

И като стрели свистят

безжизнените ласки

с надеждата да си простят

с едно единствено “Довиждане”!

Сковани и прехапани

до болка в неизказаност

са мъртвите ни устни от желания.

И в греховност, по-красиви и от пълнолуние,

за сбогом се отварят душите ни посърнали.

Обгърната от минало сияние,

останала без дъх мъждука само

любовта прекършена. 

В стенания и с тихи стъпки ни напуска

пропъдена и тъжна,

прегърнала нашите мечтания.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??