1 mar 2012, 15:09

Болка от спомени 

  Poesía » Otra
498 0 1

 

Любовта ми ти не пожела,

обрече ме на мрак и самота!

 Ти грешка бе - сега е време да платя,

но вземаш ми най-скъпа цена.


 

Уби във мен надежда и мечти,

след теб остават само спомени

и от тях знаеш ли колко боли?

Всичко свърши, замина си ти.

 

 

Близостта ми ти не пожела,

голяма грешка беше любовта -

дойде, премина през сърцето

и отиде си внезапно тя!

© Адриана Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??