Любовта ми ти не пожела,
обрече ме на мрак и самота!
Ти грешка бе - сега е време да платя,
но вземаш ми най-скъпа цена.
Уби във мен надежда и мечти,
след теб остават само спомени
и от тях знаеш ли колко боли?
Всичко свърши, замина си ти.
Близостта ми ти не пожела,
голяма грешка беше любовта -
дойде, премина през сърцето
и отиде си внезапно тя!
© Адриана Ангелова All rights reserved.
едно към едно
(не преувеличавам)