Като ангел от небето
дойде в мрачните ми дни.
И запали искрицата в сърцето
и мене вече не ме боли.
Болката царуваше в мене дълго.
Но ето, че Любовта пак я победи.
И отлитна тя на бързо
в мрачните си покрайнини.
Пак ще се върне тя при мене,
но душата ми заета е от Любовта.
Ще пренощува тя за кратко,
но ще е на гости, а не у дома.
© Пламена Добрева Todos los derechos reservados