Oct 19, 2007, 11:50 AM

Болката царуваше в мене дълго 

  Poetry
499 0 15
 

Като ангел от небето

дойде в мрачните ми дни.
И запали искрицата в сърцето

и мене вече не ме боли.


Болката царуваше в мене дълго.

Но ето, че Любовта пак я победи.

И отлитна тя на бързо

в мрачните си покрайнини.


Пак ще се върне тя при мене,

но душата ми заета е от Любовта.

Ще пренощува тя за кратко,

но ще  е на гости, а не у дома.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??