27 oct 2019, 15:29

Болката Живот 

  Poesía » Filosófica, Verso libre, Otra
298 0 2

С плач поели глътка въздух,

Живота – дар безценен,
не ценим!
Търсим щастие,
градим мечти.
А Той, "художникът"
начертал е път за всеки...

И борим се
с неправди и несгоди...
А болката нагнездва се... дълбоко...
Приятелства, предателства...
Любов изгаря ни почти...
А ние подминаваме сами,

всички радости и малки бъднини...

С плач поели глътка въздух...
В опит Болката – Живот да разберем... 
Подминаваме нехайно,

забравяме да го живеем!

© Екатерина Глухова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??