27.10.2019 г., 15:29 ч.

Болката Живот 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
297 0 2

С плач поели глътка въздух,

Живота – дар безценен,
не ценим!
Търсим щастие,
градим мечти.
А Той, "художникът"
начертал е път за всеки...

И борим се
с неправди и несгоди...
А болката нагнездва се... дълбоко...
Приятелства, предателства...
Любов изгаря ни почти...
А ние подминаваме сами,

всички радости и малки бъднини...

С плач поели глътка въздух...
В опит Болката – Живот да разберем... 
Подминаваме нехайно,

забравяме да го живеем!

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??