4 dic 2021, 20:41

Болката ми от незавидната ни съдба 

  Poesía » Civil
431 0 0

За моята малка родина ще пея,

малка, но горда, силна, смела.

Народе, повтаряй си:"Ще успея!

Тринайсет века България оцеля!"

 

Нищо не може да сломи българския дух,

силната воля да побеждава родното

откакто стъпи тук конят бърз на Аспарух,

обаче днес отстъпничеството е модното!

 

Забравяме за ценности, култура,

българинът много книги не чете,

ценят се парите и яката мускулатура,

цялата система е порочна и менте!

 

Има ли други, които ги боли,

че духовността тук се руши,

всеки ламти за имоти и коли,

вярно бедни, мъртви души!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??