5 jul 2012, 9:16

Болни мисли 

  Poesía » Otra
762 0 4

Помня, че ти беше единственият там.

Точно идея без малко по-далеч.

Устните ми - сушено грозде.

Моментът, в които останах на пътя,

гледах гърба ти.


Не се обърна,

дали те последвах тогава?

Забравих себе си,

удавена в болни мисли.

Очите ти - моята тиха савана.

Помниш ли пътя?

Нима не съм тръгвала?




© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??