23 feb 2017, 15:53

Бонбонки 

  Poesía » Para niños
868 1 0

Те са сладки като мед

и топят се като лед.

Със различен аромат,

пъстрички на цвят.

Дечицата ги най-обичат

и ….  /бонбонки/

                    се наричат

© Ани Монева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

17 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??