11 nov 2006, 10:53

Борба 

  Poesía
643 0 1
Животът е дупка пълна с кал,
В нея потъвам бавно със срам.
Драпам нагоре.
Няма милост.
Няма жал.
Някой ме дърпа надолу в гнусната кал.
Вярвам на теб.
Вярваш на мен.
Всеки те лъже,
Познат десен.
Търсиш отговори.
Получаваш въпроси.
Няма ли да свърши най-сетне това?
Да няма вече какво да се проси в смрадта.

© Димана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Но около тази дупка с кал има много красота. Важното е дали ще намериш сили да излезеш от нея.
    Много хубав стих, Димана!!! Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??