Оглеждам се във твоите очи,
душата ти е моята награда.
Поглеждам те и щастие струи,
дочаках теб и всичко е омая.
В мене диша твоето сърце,
гнетят ме много твоите проблеми.
Все събирам с двете си ръце,
душите ни от други наранени.
© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados
сърдечен поздрав, Пепи.