От разчоплените гънки на съзнанието,
безчет клокочат язви и отрови...
И всички вкупом, със старите терзания
разпъват чувствата с Голготи нови...
От семената кървави на хорската омраза
едва ли Любовта ще се разлисти...
Във вечната борба със злото нека пазим
нейния зародиш в наште мисли!...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados