29 abr 2012, 0:59

Боята на живота 

  Poesía » De amor
686 0 2

Боята на живота

 

И нежна е нощта,

кръв капе от очите.

Мисли бясно се лутат,

кръв шурти от ушите.

 

Малки остриета по ръцете ми се шибат,

кървави следи оставят.

Кръв по китките ми се стича,

обвива нежно мойте пръсти.

Докосвам си лицето

и кървав спомен ми остава.

 

Ах, колко нежна е нощта,

пропита с миризма на кръв

и вкус на "солена вода".

© Николай Роев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??