Apr 29, 2012, 12:59 AM

Боята на живота 

  Poetry » Love
687 0 2

Боята на живота

 

И нежна е нощта,

кръв капе от очите.

Мисли бясно се лутат,

кръв шурти от ушите.

 

Малки остриета по ръцете ми се шибат,

кървави следи оставят.

Кръв по китките ми се стича,

обвива нежно мойте пръсти.

Докосвам си лицето

и кървав спомен ми остава.

 

Ах, колко нежна е нощта,

пропита с миризма на кръв

и вкус на "солена вода".

© Николай Роев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??