6 ene 2008, 19:35

Брезичка 

  Poesía » De amor
1100 0 6

Брезичка красива

в гората расте.

Със клони прегръща

мойто сърце.

 

Когато нещастна

почувствам се аз,

плаче брезата,

плаче на глас...

 

Клони преплела

тъжна бреза

гали със обич

мойта душа...

© Вълчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??