6.01.2008 г., 19:35 ч.

Брезичка 

  Поезия » Любовна
1099 0 6

Брезичка красива

в гората расте.

Със клони прегръща

мойто сърце.

 

Когато нещастна

почувствам се аз,

плаче брезата,

плаче на глас...

 

Клони преплела

тъжна бреза

гали със обич

мойта душа...

© Вълчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??