Jan 6, 2008, 7:35 PM

Брезичка 

  Poetry » Love
1098 0 6

Брезичка красива

в гората расте.

Със клони прегръща

мойто сърце.

 

Когато нещастна

почувствам се аз,

плаче брезата,

плаче на глас...

 

Клони преплела

тъжна бреза

гали със обич

мойта душа...

© Вълчето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??