27 dic 2010, 16:11

Бримка... 

  Poesía
630 0 15

Смъртта е просто бримка,

спусната случайно

или желана подсъзнателно,

когато Бъдещето слиза 

с бързи стъпки от Миналото

и се спъва в заострен

и неизбежен миг…

 

Смъртта е просто бримка,

разплитаща Живота

на тънки нишки

от пропуснати възможности,

покрити с наметала

от неверие

и неразорана страст…

 

Смъртта е просто бримка,

но Плетачката е Любовта,

заплитаща нови животи и съдби

от шарената прежда

на най-красивите желания

с безкрайното кълбо

на Вечността…

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??