9 may 2009, 12:58

Брод 

  Poesía
391 0 3

 

       БРОД

 

Вгради се омразата в мене,

каквото докосна – руша.

Спомените днес са въглени.

На кръст е моята душа.

 

Прелиствам книгата - Живот...

Черна. Бяла. И в цвят.

Ако към тебе не намеря брод –

студен ще бъде моят свят!…

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??