31 dic 2007, 14:48

Бройкаджии 

  Poesía » De humor
678 0 2
Всички сте еднакви
бройкаджии страстни,
не мислите за друго,
освен за бройката
без друго.
Използвате прекрасно,
захвърляте ужасно
и накрая пак жената е натясно.
Разочарована, унижена,
тя е победена,
а оценката е шест
за вашия пореден успех...

© Без име Анонимна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??