31 дек. 2007 г., 14:48

Бройкаджии 

  Поэзия » Юмористическая
687 0 2
Всички сте еднакви
бройкаджии страстни,
не мислите за друго,
освен за бройката
без друго.
Използвате прекрасно,
захвърляте ужасно
и накрая пак жената е натясно.
Разочарована, унижена,
тя е победена,
а оценката е шест
за вашия пореден успех...

© Без име Анонимна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??