12 mar 2014, 0:43

Будна тишина 

  Poesía » Del paisaje
504 0 1

Будна тишина

 

Пак очи отварям, ето,

плисва светлина.

Гледам слънцето, небето,

срещам аз деня.

 

Въздух и лъчи се сливат,

пълнят с радост взор.

Птици влюбени прелитат

в синия лазур.

 

Галещ ден в очите грее,

в сребърна трева,

волно се душата рее

в будна тишина.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??