Будна тишина
Пак очи отварям, ето,
плисва светлина.
Гледам слънцето, небето,
срещам аз деня.
Въздух и лъчи се сливат,
пълнят с радост взор.
Птици влюбени прелитат
в синия лазур.
Галещ ден в очите грее,
в сребърна трева,
волно се душата рее
в будна тишина.
(стихосб. "Будна тишина")
© Y. Panda Всички права запазени