18 dic 2007, 10:19

Букет за теб 

  Poesía » De amor
2741 0 33
 

За теб ще свия във букет

аз чувствата си светли.

Но как да ти го поднеса?

Ела да си го вземеш.

 

На устните ми ще намериш

уханното кокиче -

то ласкаво ще ти напомня

за младото момиче.

 

А скрито във сърцето нося

червена страстна роза -

да те опива с аромата

на обич дългокоса.

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??