18 дек. 2007 г., 10:19

Букет за теб 

  Поэзия » Любовная
2726 0 33
 

За теб ще свия във букет

аз чувствата си светли.

Но как да ти го поднеса?

Ела да си го вземеш.

 

На устните ми ще намериш

уханното кокиче -

то ласкаво ще ти напомня

за младото момиче.

 

А скрито във сърцето нося

червена страстна роза -

да те опива с аромата

на обич дългокоса.

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??