Изсипва се и сняг и дъжд.
Колите - с ледена кора.
Чакалът прави се на мъж:
- От домовете ще крада!
Първосигналният е горд,
скътал кашони, железа.
Бутилка водка и е Лорд -
не трябват даже и дърва...
Във Парламента ни дерат,
събрали се едва-едва,
трохи последни да сберат
от сиромашката софра...
Душевният скопец е вещ
във този мрак от наркотици
и моят глас е само свещ,
звънче и блеснали зеници...
06.06.2007
Кр. Дяков
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados
п.п 23.20 - Отговорих ти на лични преди час и за това се шашнах от коментара. Извини ме, но се чудя сега къде да ти го пратя