Какъв изумителен дебатен прогрес!
Тая "Булонка" - опърничава,
с лая си оглушителен
от председателската трибуна, -
тъй духовете възбуни,
че Парламентът ни Днес
съвсем заприлича на ... "Булонски лес".
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados