17.08.2021 г., 18:04 ч.

"Булонка" - председател на Парламент 

  Поезия » Хумористична, Епиграми
257 0 0

Какъв изумителен дебатен прогрес!

Тая "Булонка" - опърничава,

с лая си оглушителен

от председателската трибуна, -

тъй духовете възбуни,

че Парламентът ни Днес

съвсем заприлича на ... "Булонски лес".

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??