17 авг. 2021 г., 18:04

"Булонка" - председател на Парламент 

  Поэзия » Юмористическая, Эпиграммы
260 0 0

Какъв изумителен дебатен прогрес!

Тая "Булонка" - опърничава,

с лая си оглушителен

от председателската трибуна, -

тъй духовете възбуни,

че Парламентът ни Днес

съвсем заприлича на ... "Булонски лес".

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??