3 feb 2019, 22:26

Пазете се от мен 

  Poesía » Otra
324 0 4

От мен се пазете!

Буре съм с барут.

Добре помислете.

Не пресичайте път!

 

Изглеждам спокоен?

Не мисля. Едва ли.

И жест непристóен

веднага ме пáли.

 

Не скърцайте зъби!

Не тропайте с крак!

По сух съм от гъби

набрани по мрак.

 

Искрѝца ми стига

да сЪсна. Да пламна!

И бум! Ще избухна!

Пазéте се от мен!

 

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??