13 may 2021, 9:03

Бури и вихрушки 

  Poesía » De amor, Filosófica, Otra
659 4 7

Планини високи да прелитам,
реки и морета да попитам –
как живот щастлив с ръка да хвана
и жена желана аз да стана.

 

Съдба поспри! Желая придобивки.
Искам живот, изпълнен с усмивки!
Загърбвам проблеми и дни тежки
и копнея за съюз човешки.

 

Стига горчилка и люти чушки,
гръм, дъждове, бури и вихрушки.
Гръмотевици страх в мен побиват
с дим искам далеч да се разбиват.

 

Щастие дълголетно в този час
да изпълни душата ни със страст.
Светлина ярка да ни осени,
да ни вдигне в слънчевите висини.

 

Искам да литнем в радост омайна.
Усмивки пълнят душа потайна,
нека лъч да огрее лицата,
с любов чиста да дари сърцата.
Автор: Виктория Милчева- Тори М

© Виктория Милчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??