9 oct 2007, 20:55

Бури свирепи 

  Poesía
759 0 12

Бури свирепи подготви Животът за мен,
вятър прекършваше моята воля;
капки студени от дъжд Той изля върху мен,
но останах тъй силна и с хъс да се боря!

Падах сломена и слаба от тежките удари,
безжално изгарящи сърцето ми в плен;
мрачни и злобни слова от хорските думи
пареха вярата моя във всеки мой ден.

Облаци черни засенчваха Слънцето,
тъга и умора тежаха върху нежни клепачи,
изгубвах се често във пулса на времето,
вярата и надеждата си запазих обаче!

Изправях се бавно, но без колебание
дори и с прекършени от болка криле
с уверена борбеност без капка съмнение
вървя все напред и светът ме зове!

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??