Гръмотевици. Раздират душата.
Изгарят сърцето.
Изпепеляват.
Светкавици. Заслепяват ретината.
Убиват със свойта светлина.
Капки. Дълбаят. Копаят.
Подкопават.
Убиват.
Сбогом! В друг свят.
На друго мусто.
Тук е ад!
© Яна Todos los derechos reservados