26 мая 2011 г., 11:54

Буря 

  Поэзия » Другая
609 0 0

Гръмотевици. Раздират душата.

Изгарят сърцето.

Изпепеляват.

Светкавици. Заслепяват ретината.

Убиват със свойта светлина.

Капки. Дълбаят. Копаят.

Подкопават.

Убиват.

Сбогом! В друг свят.

На друго мусто.

Тук е ад!

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??