26 oct 2009, 2:01

Буря 

  Poesía » Del paisaje
416 0 0

Червено, грозно небето трещи,

уплашени хора - мълния съска,

ето, дете навън крещи

и дъждът бавно започва да пръска...

 

Реката зловещо надига води,

бързеи шумят, скала се руши,

клони се чупят под напора бесен,

а някои се радват - "Какъв ден чудесен!"

 

© Дух Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??