Oct 26, 2009, 2:01 AM

Буря 

  Poetry » Landscape
413 0 0

Червено, грозно небето трещи,

уплашени хора - мълния съска,

ето, дете навън крещи

и дъждът бавно започва да пръска...

 

Реката зловещо надига води,

бързеи шумят, скала се руши,

клони се чупят под напора бесен,

а някои се радват - "Какъв ден чудесен!"

 

© Дух All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??