29 jun 2006, 22:21

БУРЯ ДИВА 

  Poesía
750 0 11
               БУРЯ ДИВА

Сам погубих цветовете-
палитра на денят красив.
Сам залюбих ветровете,
в буря дива най сьм жив.

Сам забравих свойто име,
не се изрича то на глас.
Сам-тьгата мен плени ме
с пагубната своя власт.

Сам при тебе аз оставих
човешката си добрина.
Но твойто име не забравих,
буря дива-любов една...

© Ивайло Яков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??