15 sept 2007, 15:27

Бягай, Клетнико... 

  Poesía
570 0 2
 

Не, че не искам да те прегърна...
повярвай - не мога, не бива!
Защото само малко ми трябва
и на сън ще те целувам,
а знам, че не трябва, не бива!

Затова от теб се страхувам,
и от мене си - също...

Че да ранявам умея,
а ако поискам  те -
до мен докрай ще изтлееш...

 

А не ща да разплаквам... мечтите ти,
очите да съхнат в надежда...

 

Аз силно обичам,
но и съм лесно ранима,
... лесно ранявам...

 

Затуй, Клетнико - бягай,
от мене далече -
не ща  да те виждам...

Не, че не ща - а не бива!!!


Бягай! Понявга моли се за мене,
спомняй с обич за старото...
за нашето време...


12.09.2007г.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??